Scholl gummistøvler

Hvis du tror at et par Scholl gummistøvler er et par fodformede støvler, der ser klodsede ud, så læs videre og blive klogere på design, pris og tilgængelighed.

Historien bag Scholl gummistøvlen

William Mathias Scholl grundlagde dette firma i USA i 1906, som søn af tyske immigranter. Hans største interesse var fødder og deres betydning for det enkeltes menneskes sundhed og velbefindende. I dag er Scholl verdensberømt for deres anatomisk korrekte sandaler og sko (som i folkemunde bliver kaldt de ”fodformede”), men de færreste ved, at de også producerer gummistøvler.

Scholl – den fodformede festivalgummistøvle

Scholl GummistøvlerScholl har præsenteret en ny model, der hedder XENO, som er kendetegnet ved at være smart og praktisk og dermed perfekt til en festival. De har forsøgt at komme væk fra det ”pædagog-look”, som har præget dem i mange år i kraft af deres fodformede og anatomisk korrekte sko.

Hvad koster et par Scholl gummistøvler egentlig?

konfirmationsgaver - reklamelink

Lidt mere end de sædvanlige gummistøvler, men du kan få dig et par Scholl gummistøvler, mærket XENO, til omkring 650,- danske kroner. Men du kan også spare hele 400,- kroner, læs mere nederst på siden.

Det særlige ved en Scholl model

En Scholl model er lavet efter din fods behov. Sådan er det altid. Det er deres mærkevare. Når det er sagt, har de med modellen XENO skabt en gummistøvle, der kan matche selv de bedste mærker på markedet, hvad angår moderigtigt design.

Ulemper ved et par Scholl gummistøvler

Det har ikke været muligt at finde nogle anmeldelser eller tests, der påviser nogen ulemper ved et par Scholl gummistøvler, hvis man ser bort fra det fodformede, som nogen synes ser lidt kikset ud.

Vedligeholdelse og tips

Scholl har som sagt specialiseret sig i fødder og plejen af disse. Derfor har de udviklet en række forskellige cremer, indlæg og spray- flasker, der kan gøre din oplevelse ved at gå i et par gummistøvler bedre. Men hvad støvlerne angår, så er der ikke noget behov for daglig vedligeholdelse, udover at tørre dem af, når du har været ude i regnvejr.

Køb dine Scholl støvler ude eller hjemme

Modellen XENO kan købes via en netbutik her i Danmark for 649,- danske kroner – adressen følger under punktet links. Men hvis du går direkte til Scholls egen hjemmeside, kan du få de samme støvler for kun 256,- danske kroner (30 engelske pund). Du skal dog være opmærksom på, at du skal betale fragt hos Scholl, ca. 5 engelske pund.

De billigste Scholl støvler

Der er ingen tvivl om, at du finder de billigste Scholl gummistøvler hos producenten selv og det er endda også værd at tjekke deres hjemmeside i ny og næ, for ofte sætter de gummistøvlerne på tilbud.

Links

Fabrikken, der producerer støvlerne: www.Scholl.com

Dette indlæg blev udgivet i Scholl og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *