Le Chameau gummistøvler

Le Chameau gummistøvlen er blevet kaldt verdens bedste gummistøvle og her kan du orientere dig om detaljerne bag mærket og støvlerne, fra pris til hvor du få dem.

Historien bag Le Chameau gummistøvlen

Le Chameau er – som navnet antyder – fra Frankrig. Det er et hæderkronet firma, der har mere end 80 år på bagen og som ét af de få firmaer, der producerer gummistøvler, har de faktisk gjort det fra starten af. Du finder internetsiden på firmaet længere nede i denne artikel.

Le Chameau – den håndlavede støvle

Le Chameau GummistøvlerGummistøvler fra Le Chameau bliver håndlavet fra ende til anden – der bliver kun brugt en ovn til sidst i processen for at varme støvlen op. Le Chameau’s produkter er eksklusive, men de ser ikke sådan ud.

Hvad koster et par Le Chameau gummistøvler egentlig?

Uanset hvilken model fra Le Chameau du vælger, så kommer du til at betale væsentlig mere end for et par ordinære gummistøvler. Priserne ligger fra 899,- danske kroner til 1300,- kroner. Om der er penge at spare ved at købe dem i udlandet eller over nettet, kan du læse senere i denne artikel.

Det særlige ved en Le Chameau model

Du betaler for mærket og du betaler for den håndlavede kvalitet. Til gengæld får du et par støvler, der er håndformede og som følger fodens bevægelser. Og så er de naturligvis vandtætte, det siger sig selv. Den populære model Vierzon kan også fås i en foret model, der gør den meget varmere.

Ulemper ved et par Le Chameau gummistøvler

Udover den temmelig høje pris er det svært at finde nogle ulemper ved et par gummistøvler fra den franske fabrik. Der er simpelthen tale om rigtig god kvalitet, der holder længe og holder sig flot.

Vedligeholdelse og tips

Fra fabrikken i Frankrig er der anbefaling om at behandle sine gummistøvler med den såkaldte ”støvle spray” (Le Chameau Boot Spray), som lægger et beskyttende lag af silikone på støvlerne. Man kan også købe plejeprodukter fra andre firmaer og du finder internetadressen på alle disse produkter sidst i denne artikel.

Køb dine Le Chameau støvler ude eller hjemme

Der er faktisk ikke den store forskel på priserne herhjemme i Danmark og så i udlandet, men der er stor risiko for at blive tilbudt et par kopi-støvler i udlandet, så pas på! Her i Danmark ligger prisen på et par Vierzon gummistøvler fast på 1.199,-. Du finder adressen på en internetsøgning senere.

De billigste Le Chameau støvler

sko - reklamelink

Du skal faktisk ikke rejse så langt for at finde de billigste gummistøvler fra Le Chameau, for i Danmark finder du den billigste pris lige nu, nemlig 1.199,- kroner. Det er selvfølgelig værd at holde øje med udlandet og specielt hvis dollaren f.eks. falder i kurs. Men ellers kan du roligt bruge dine sparepenge her i Danmark.

Links

Le Chameau’s internationale hjemmeside (kan også ses på fransk): http://www.lechameau.com/

Link til Hunters House i Danmark, hvor man kan købe modellen Vierzon for 1.199,- danske kroner, med mindre det er størrelse 48-51, så er prisen 1.399,-: http://www.huntershouse.dk/kat213-Fodt%C3%B8j-oversigt/side1560-Le-Chameau-Vierzon.html

En søgning på modellen Vierzon afslører at der kun er forskel på prisen, hvad angår fragt: http://www.kelkoo.dk/ssc-109101-le-chameau-vierzon.html

Link til plejende midler, opbevaringsposer og andet til Le Charmeau’s støvler: Link

Dette indlæg blev udgivet i Le Chameau og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Le Chameau gummistøvler

  1. joy gringer skriver:

    jeg vil gene købe giverny low str.39 noir . Hvor kan jeg få dem? mvh Joy gringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *